22 maart 2013

86 x GT86

Deelnemen aan de GT86 cup kan je met de speciale race geprepareerde GT86 CS-V3. Dit is een gestripte en race circuit klaargestoomde GT86 van Toyota, speciaal bedoeld voor de beginnende racepiloot als opstapje naar het grotere werk met veel meer vermogen. Natuurlijk is deze cup-car bij de consument ook populair en daarom brengt Toyota een speciale limited edition 'GT86 CUP' op de markt die nog steeds straatlegaal is.
De GT86 wordt helemaal aangekleed met race-streepen op motorkap, spiegels en deuren, in de stijl en kleuren van de officiele cup-kar. Verder krijg je 18 inch lichtgewicht velgen en wordt de binnenkant in alcantara afgewerkt. Twee VIP kaartjes voor een race op de Nurburgring krijg je er nog eens bovenop.
Met slechts 86 exemplaren spreken we hier dus werkelijk over een zeer gelimiteerde editie en de kans dat je er zelf eentje op de kop kan tikken is dus zeer klein. Echter niet getreurd want Toyota zou op een later tijdstip de uitwendige veranderingen beschikbaar maken als een optie.






Geen opmerkingen: