12 november 2013

Proevertjes

Het leek nog niet zo lang geleden dat een nieuw model van Subaru een komplete verrassing was. Plots was er een vernieuwde versie en slechts een handvol mensen (vooral liefhebbers) keken er naar uit. Misschien hebben ze een ander marketingburo aangeworven, want de laatste tijd komt Subaru met de ene na de andere warmmaker en plaagprentjes op de proppen.
Net zagen we nog een voorsmaakje voor de Tokyo Motor Show, nu zijn de teasers voor de LA Auto Show al te bezichtigen. Het gaat hier over de wereldpremiere van de nieuwe WRX. Er wordt enkel de neus getoont, we merken op dat de iconische luchthapper nog steeds aanwezig is, en de koplampen doen een beetje denken aan de BRZ. Dit zal de eerste WRX zijn die op zijn eigen platform staat, vorige generaties deelden de 'Impreza' naam, omdat ze een verdere ontwikkeling waren van dit model door de STI sport-divisie.



Het wordt wachten tot de LA Auto Show van start gaat, van 20 November tot 1 December 2013 is de wagen daar in zijn gehele te bezichtigen. Een persconferentie waar alle details worden onthuld vindt plaats op 20 November 10:30. We kunnen haast niet wachten!

Geen opmerkingen: