02 december 2015

Trackday Surprise

Na een hiatus van een jaar, kunnen we nu blij meedelen dat er in 2016 opnieuw een Subaru trackday zal plaats vinden. Dit jaar had de organisatie even een tijd van bezinning nodig om uit te maken of ze nog zouden doorgaan met nieuwe edities van de Subaru Trackday, gelukkig hebben ze een positief besluit genomen en hebben ze aangekondigd dat er op maandag 28 Maart 2016 een Subaru Trackday zal door gaan op het circuit Jules Tacheny - Mettet, dezelfde locatie als in 2014.
In 2014 vond de trackday voor het eerst plaats in Mettet, de vorige jaren werd deze op het beroemde F1 circuit van Spa-Francorchamps gehouden, maar wegens de stijgende kosten bleek dit niet meer haalbaar. Mettet is kleiner, maar is een meer technisch circuit waar zeker ook veel plezier kan beleefd worden. Tenslotte zit je met een uniek concept waar enkel Subaru wagens en liefhebbers aan deel kunnen nemen.

Prijs voor een halve dag is 200 euro, voor een hele dag betaal je amper 35 euro meer - 235 euro dus. Bijrijders zijn ook welkom voor het luttele bedrag van 20 euro. Heb je nog geen idee wat je onder kerstboom van je Subaru-rijder moet leggen, koop hem een kaartje voor de Subaru Trackday!
Meer informatie vind je op de officiele Subaru Trackday 2016 website.

Geen opmerkingen: