21 januari 2014

6 Sterren In Hal 9 Op Autosalon Brussel

Momenteel is het 92ste Brusselse autosalon vollop aan de gang, zowat alle auto- en motormerken op de Belgische markt kan je er gaan bewonderen. Natuurlijk is Subaru ook aanwezig, je kan ze vinden in Hal 9.


Met een bijna kompleet wit wagenpark (alleen de BRZ zat in een blauw jasje) zijn alle modellen er present. De outback, de XV en de Forester zijn goed vertegenwoordigd in verschillende uitvoeringen.


Op een apart rijtje staan de sportieve modellen, beginnende met de immers populaire en door iedereen geprezen BRZ, daarnaast staat het legendarisch rallymonster de WRX STI en als laatste vind je de Forester XT terug.


De STI is trouwens het uitgaande model, we kunnen hier wellicht spreken van stockopruiming, dus wie nog een goeie deal wil kan vast een fikse korting krijgen.

Het is echter spijtig dat geen enkele van de nieuwere modellen terug te vinden zijn. Geen Levorg of WRX, wat toch vreemd is, aangezien voorbije jaren altijd graag met nieuwe modellen werd gepronkt.


Als laatste kan je ook twee doorsnedes bewonderen, een boxermotor en een Forester. Zo kan je de techniek in detail bestuderen en zie je onderdelen die je normaal nooit te zien krijgt.


Dus al wie een bezoekje brengt aan het autosalon kan er zeker niet mis aan doen om even de Subaru stand op te zoeken.

Geen opmerkingen: