22 februari 2013

83ste Autoshow Geneve

Een grote en belangrijke Europese autobeurs is die van Geneve, dit jaar is deze reeds aan zijn 83ste editie toe. Ook Subaru zal er zijn en ze brengen wel drie europese primeurs mee.




Om te beginnen zal het concept Viziv getoond worden, de naam in een zinspeling op 'Vision for Inovation' en is een voorbode van de nieuwe technieken die Subaru heeft ontwikkeld en wil beschikbaar maken in toekomstige modellen. Veel informatie over deze concept-car is er nog niet te vinden, maar er is wel een site vrijgegeven die naderhand alle informatie zal bevatten.

De verkoop van de Boxer-Diesel doet het goed in de Europese landen, maar er is een stijgende vraag naar een versie gekoppeld aan een automaat. Op de bezinemodellen kennen we de uitstekende CVT met ketting reeds jaren, een dieselversie zal onthuld worden in Geneve.

Tenslotte zal je ook de nieuwe Forrester kunnen aanschouwen. Die na de avant-premiere in Brussel nu officieel voorgesteld zal worden.

Subaru viert ook een klein beetje feest in Geneve, in 2013 zal het merk al 55 jaar bestaan. Hierom zal de allereerste Subaru, de kleine 360, ook op de expo te zien zijn om zo des te meer de evolutie in de Japanse autoindustrie te beklemtonen.

Liefhebbers moeten ter plaatse zijn op 5 maart om 9:15 om de persconferentie bij te wonen.

Geen opmerkingen: